Artikelnummer: |
BK123 |
Beschikbaarheid: |
Op voorraad
|
Complete set tools van PME die nodig zijn voor het bewerken van marsepein en fondant. Hoogwaardige kwaliteit met een goede grip en afwerking. De tools zijn ook los verkrijgbaar. Set bestaat uit de volgende modelling tools: Blade and Shell: voor het mooi scherp afsnijden van marsepein en rolfondant en aan de andere zijde de shell, ofwel de schelp, voor het maken van mooie sierranden of indrukken in de rand van een taart. Ball: te gebruiken om bijv. oogjes aan te geven, of het midden van de bloem mooi aan te geven, waardoor blaadjes omhoog komen, maar ook om randen mee glad te maken. Bone: te gebruiken om bijv. oogjes aan te geven, of het midden van de bloem mooi aan te geven, waardoor blaadjes omhoog komen, maar ook om randen mee glad te maken. Bulbulous Cone: Deze uiteinden zijn beide te gebruiken bij het modeleren van bloemen. Scallop and Comb: Kan je gebruiken voor bijv. mondjes, uithollen van bellen of het uitsteken van rondjes in sierwerk. Aan de andere zijde een comb uiteinde (gekarteld) voor sierrandjes of als stiksel rand in bijv. een strik of lint Serrated & Taper Cones: aan de ene zijde een stervormig uiteinde en aan de andere zijde een conische vorm. Deze tools worden vooral gebruikt om bloemen te voorzien van een center, dus om bloemen zoals fresia's uit te hollen. De ster zorgt ervoor dat als je bloemen met de hand maakt, je de blaadjes eerlijk kunt verdelen. Ook kun je hiermee nerven van holle bloemen aangeven. Taper Cones 5/6 Star: geschikt voor het maken van nerfjes en het verfijnen van uitgesneden marsepein of fondant. Flower/Leaf: geschikt voor het maken van nerfjes en het verfijnen van uitgesneden marsepein of fondant.