Workshop Agenda

<< Vorige - Volgende >>


Wilton Course 3 Gum Paste & Fondant


Artikelcode: WMI3Wilton Course 3 Gum Paste & Fondant
Beschikbare data:

Maandag 10, 17 en 24 september plus 1 oktober 2018: 19.30u-21.30u of
Dinsdag 6, 13, 20 en 27 november 2018: 19.30u-21.30u.

Gum Paste & Fondant is een cursus reeks van 4 lessen van telkens 2 lesuren. In deze leuke cursus leer je hoe je met fondant en gumpaste mooie bloemen en decoraties kunt maken. Je leert hoe je borders en mooie accenten geeft aan je taart, zoals een prachtige strik, chrysanten, rozen, calla’s, rozenknopjes, margrieten en verschillende borders.  Ook schilderen en quilling komen aan bod. Met de geleerde technieken kun je de mooiste taarten maken. In het eindproject breng je het geleerde in praktijk door middel van je eigen ontworpen eindtaart. Door deze cursus krijg je het vertrouwen om voortaan je eigen taarten te ontwerpen en te decoreren en zul je tot de mooiste creaties komen.

Bij de Wilton Cursus zit een materialenpakket en een cursusboek inbegrepen. In dit pakket zitten materialen met een waarde van ruim € 60,- die je nodig hebt om thuis te kunnen oefenen.

Inhoud:
Scallop Ruffle Cutter
Mum Cutter set (2pc set) (2x)
Calla Lily cutter
Calla Lily former
Rose cutter set (5x)
Green Ball Tool
Green Veining Tool
Thick Modeling Stick
Round Cutter set (3x)
Decorating Brush
Thin Fondant shaping foam
Thick Fondant shaping foam
Flower Forming cups (3x)
Fondant Roller w/ guides 22.8cm
Practice Board
Dust N Store dusting pouch

Er zitten in dit pakket geen ingrediënten, dus de taart die je voor de les moet bakken, de fondant en gumpaste die je nodig hebt en de icing(s) maak je zelf thuis. Hiervoor heb je dus nog ingrediënten nodig. 
€ 125.00
Voorraad: Ruim op voorraad


Aantal