De smaak van chocolade

€7,95
Artikelnummer: 1235
Beschikbaarheid: Op voorraad
In dit boek wordt chocolade in al zijn hoedanigheden beschreven. Er komen tabletten, poeder en pasta voorbij, maar ook bonbons, rotsjes en likeur. Je kunt lezen hoe een echte 'chocoladeproeverij' in zijn werk gaat. Hoe gebruiken we onze zintuigen op de juiste wijze om al die smaken goed te kunnen identificeren. Daarnaast vindt je in dit boek verrukkelijke combinaties met chocolade: de bekende klassiekers, zoals koffie en sigaren, maar ook minder voor de hand liggende combinaties zoals bloemen en specerijen. Verderop in het boek staan veertig basisrecepten waarop u naar hartenlust kunt variëren en uw fantasie kunt loslaten. Een boek over chocolade zou niet compleet zijn zonder praktische adviezen over het kopen en bewaren van het product. En dat is nog niet alles: we geven je tips om onaangename verrassingen tijdens het kokkerellen te verkomen en vertellen je graag iets over bijzondere, met chocolade verbonden tradities, zoals Pasen. Bevat 160 pagina's, Nederlandstalig Afmetingen 12,2 x 24,3 x 25 cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen