Workshop Agenda

<< Vorige - Volgende >>


Workshop Leren werken met Chocolademallen 14-3-2018
Workshop Leren werken met Chocolademallen 14-3-2018
Tijdens deze workshop leren we werken met chocolademallen. U leert hoe een vorm te gebruiken om dessertkommetjes uit chocolade te maken. Hiervoor gebruiken we een mal voor 5 eenpersoons-porties. We vullen onze zelfgemaakte chocoladeschaaltjes met aardbeibavarois. Als extraatje maken we nog enkele pralines met of zonder nootjes en decoratie. Dit alles natuurlijk met de heerlijke chocolade callets van Callebaut! 

Tijdens de workshop werken we niet met chocolademachines. Wel leert u hoe u au bain marie chocolade kan smelten om te gebruiken in mallen. Dit zodat u thuis nadien ook zelf aan de slag kan gaan en zo de heerlijkste chocoladecreaties uit uw keuken kan toveren!

De deelnameprijs voor deze workshop in een kleine groep bedraagt €80,00. Inbegrepen zijn: ingrediënten (chocolade callets van Callebaut, aardbeibavarois, noten), gebruik van materialen en koffie of thee tijdens de workshop. 

Bovendien krijgt u 3 chocolademallen ter waarde van €32,85 na de workshop mee naar huis. Net als de resterende chocolade callets.

De workshop wordt gegeven door An Verhagen van florentien (ambachtelijke koekjes en chocolade); gediplomeerd chocolatier en patissier. Let wel: we werken niet met de ambachtelijke recepten van florentien. Wel gebruiken we de bavaroismix van ProCakes. 

De workshop gaat door woensdagavond 14 maart 2018 om 19.30u. Wenst u zelf een groep van 4 personen samen te stellen; dan zoeken wij graag een datum die u past. 


€ 80.00
Voorraad: Ruim op voorraad


Aantal