Workshop Agenda

<< Vorige - Volgende >>


Workshop Fruitvlaaitjes met Florentien 25-4-2018


Artikelcode: WSFFWorkshop Fruitvlaaitjes met Florentien 25-4-2018

WORKSHOP FRUITVLAAI


ZANDDEEGBODEM GEVULD MET
BANKETBAKKERSROOM
EN VERS FRUIT


                               
We starten de workshop met het fonceren van de vlaaivormen. Dit wil zeggen dat we het deeg in de vormen leggen en mooi afwerken. We bakken de croûtes/zanddeegbodems blind af, zonder vulling. Terwijl de bodems in de oven goudbruin bakken, kloppen we de banketbakkersroom luchtig. Na het afkoelen van de zanddeegbodems leren we de banketbakkersroom op professionele wijze spuiten. Tot slot decoreren we het verse fruit op onze vlaaikes. 
De deelnameprijs voor deze workshop in een kleine groep bedraagt €38. Inbegrepen zijn: ingrediënten zanddeegbodem, banketbakkersroom en vers fruit, gebruik van materialen en koffie of thee tijdens de workshop. 

De workshop wordt gegeven door An Verhagen van florentien (ambachtelijke koekjes en chocolade); gediplomeerd chocolatier en patissier. Let wel: we werken niet met de ambachtelijke recepten van florentien, wel met de bakmixen van ProCakes.
De workshop gaat door woensdag 25 april 2017 om 19.30uWenst u  zelf een groep van minstens 4 personen samen te stellen; dan zoeken wij graag een datum die u past. 
€ 38.00
Voorraad: Ruim op voorraad


Aantal